Ανοιξιάτικες Εκπτώσεις έως 40%

Όροι χρήσης


Όροι χρήσης

Οι παρόντες όροι εφαρμόζονται για τις σχέσεις ανάμεσα στην Atsport (καλούμενη παρακάτω ως Atsport ή ΠΩΛΗΤΗΣ) και τους χρήστες (οι ΠΕΛΑΤΕΣ) ηλεκτρονικών (ίντερνετ) σελίδων και υπηρεσιών που παρέχονται από την popolo.fashion (καλούμενη για συντομία ιστοσελίδα). Αυτοί οι όροι δεσμεύουν όλους τους χρήστες οι οποίοι με το πάτημα σε οποιοδήποτε αντικείμενο, σύνδεσμο ή κουμπί που βρίσκεται στον ιστότοπο της Atsport (με εξαίρεση τον σύνδεσμο για τους παρόντες όρους χρήσης), συναινούν, αποδέχονται και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν αυτούς τους όρους χρήσης.

ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να παραγγείλετε από το popolo.fashion ως επισκέπτης ή μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό. Για την δημιουργία λογαριασμού είναι απαραίτητο να επιλέξετε μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό, καθώς και να συμπληρώσετε την διεύθυνση αποστολής, ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο επικοινωνίας. Αυτά τα στοιχεία θα αποθηκευτούν στο σύστημά μας. Μετά από την επιτυχή εγγραφή και αποθήκευση των στοιχείων σας στο σύστημα, σε κάθε καινούργια παραγγελία θα έχετε δυνατότητα να αλλάξετε την διεύθυνση αποστολής και τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και να ορίσετε κάποιον που να παραλάβει την παραγγελία σε περίπτωση ανάγκης. Με την επιλογή ενεργοποίησης του σχετικού εικονιδίου «Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης» κάνετε ηλεκτρονική δήλωση σύμφωνα με τον νόμο για το ηλεκτρονικό έγγραφο και την ηλεκτρονική υπογραφή, με την οποία επιβεβαιώνετε πως έχετε λάβει γνώση και αποδέχεστε τους παρόντες όρους.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Μπορείτε να παραγγέλνετε από το Atsport όλο το 24ωρο, το Σαββατοκύριακο και στις εθνικές γιορτές και αργίες. Όλες οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται μέχρι τις 16:30 επεξεργάζονται και αποστέλλονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται μετά τις 16:30 επεξεργάζονται και αποστέλλονται την επόμενη μέρα. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας έχετε τη δυνατότητα ανασκόπησης των προϊόντων που έχετε επιλέξει, καθώς και τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας, και αν χρειαστεί μπορείτε να κάνετε τις σχετικές αλλαγές. Θα ενημερωθείτε μέσω e-mail για την καταχώρηση, επιβεβαίωση και την αποστολή της παραγγελίας σας. Την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας θα λάβετε και τηλεφώνημα από δικό μας τηλεφωνητή για επιβεβαίωση. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγχετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσω του λογαριασμού σας στο popolo.fashion.

ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το τελικό ποσό πληρωμής είναι το σύνολο των αξιών όλων των προϊόντων που έχετε παραγγείλει συν τα έξοδα αποστολής που είναι 5.00 EUR για όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Οι παραγγελίες παραδίδονται έως 3 (τρείς) εργάσιμες ημέρες από την στιγμή επιβεβαίωσης της παραγγελίας (μπορεί να καθυστέρησει έως 4 (τέσσερις) ημέρες για τις απομακρυσμένες περιοχές). Η Popolo.fashion συνεργάζεται με διαφορετικές μεταφορικές εταιρείς ανάλογα από την περιοχή.


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πιθανά προβλήματα κατά την εκτέλεση της παραγγελίας :
• Ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα. Σε τέτοια περίπτωση κάποιος εκπρόσωπος της popolo.fashion θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό•
• Η διεύθυνση αποστολής δεν είναι σωστή•
• Λάθος τηλέφωνο επικοινωνίας.
Σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα που οφείλονται σε υπαιτιότητα της popolo.fashion, η ίδια αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα τα επιπρόσθετα έξοδα. Ο πελάτης καλύπτει τα επιπλέον έξοδα σε περίπτωση που έχουν προκύψει από την δική του υπαιτιότητα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
• Με αντικαταβολή (όταν λάβετε τα προϊόντα) – πληρώνετε όλο το ποσό τη στιγμή της παράδοσης των προϊόντων

• Πληρωμή με κάρτες Visa και MasterCardΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
• Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 55 από τον νόμο για προστασία των καταναλωτών, ο χρήστης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει αγοράσει εντός προθεσμίας 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνίας της αγοράς. Για αυτόν τον σκοπό το προϊόν συναλλαγής πρέπει να είναι στην πλήρη αρχική του συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
• Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή προϊόντων είναι για λογαριασμό του πελάτη


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα Atsport δεν διαθέτει αλλαγή προϊόντος. 

Μπορείτε να επιστέψετε προϊόν σε περίπτωση που:
• Είναι ελαττωματικό•
• Το προϊόν έχει διαφορετικό μέγεθος από αυτό που αναφέρεται.
Σε τέτοια περίπτωση είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μα και να δηλώσετε πως επιθυμείτε επιστροφή προϊόντος. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν σε κατάστημα της μεταφορικής εταιρίας Speedex GREECE. (δικός μας υπάλληλος θα σας ενημερώσει για την σωστή διεύθυνση) και η επιστροφή πραγματοποιείται για λογαριασμό του πελάτη. Όταν λάβουμε και διαπιστώσουμε το ελάττωμα ή την αναντιστοιχία, εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος, θα σας επιστραφούν τα χρήματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα μεταφορικά έξοδα είναι για λογαριασμό της Atsport

• Εμπορεύματα από την κατηγορία «ΕΣΩΡΟΥΧΑ» ( καλσόν, μπικίνι, μπόξερ, στρινγκ, σλιπάκια, κορμάκια και σετ που περιλαμβάνουν κάποια από αυτά) και από την κατηγορία «ΜΑΓΙΟ» δεν επιστρέφονται ή αντικαθίστανται. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που έχει σταλθεί λάθος ή ελαττωματικό προϊόν.

• Τα προϊόντα από το παρατηρώ «Καλλυντικά» δεν επιστρέφονται.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Atsport δεν προσφέρει την επιλογή "ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ".

Κάνατε μια παραγγελία, αλλά θα θέλατε να την επιστρέψετε ή να επιστρέψετε μόνο ένα μέρος της?
Μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα!

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου. 55 της CPA, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το αγορασμένο προϊόν εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Atsportεπιλέξτε την ενότητα Επιστροφη Προϊοντων και συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής.

* Επιλέγετε τη μέθοδο επιστροφής χρημάτων:
- Αντικαταβολή (όταν λάβετε τα προϊόντα) – πληρώνετε όλο το ποσό τη στιγμή της παράδοσης των προϊόντων
- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
- PayPal;
- Επιταγή στο σύστημα του Atsport η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταγενέστερες παραγγελίες (Ισχύει για 1 μήνα από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων).

* Εμπορεύματα από την κατηγορία «ΕΣΩΡΟΥΧΑ» ( καλσόν, μπικίνι, μπόξερ, στρινγκ, σλιπάκια, κορμάκια και σετ που περιλαμβάνουν κάποια από αυτά) και από την κατηγορία «ΜΑΓΙΟ» δεν επιστρέφονται ή αντικαθίστανται. 
* Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων.
Εάν προκύψουν περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε με υπάλληλο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση 

Εάν επιλέξετε αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής των μεταφορικών χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Atsport τα προϊόντα που επιστρέφετε δε θα γίνουν αποδεκτά!

Επιστροφές προϊόντων με άλλη μεταφορική εταιρεία εκτός από την SpeedexGREECE θα θεωρούνται ως παραβίαση των όρων χρήσης και δεν θα γίνονται αποδεκτές!

ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Εάν υπάρχουν ζητήματα και ερωτήσεις που δεν καλύπτουν οι παρόντες Όρους χρήσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην αναφερόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση.
Email us
Call us